De energofielen De energofielen
Ecologie en duurzame energie beslaan een breed toepassingsveld, gaande van hergebruik van materialen en machineonderdelen over isolatie; elektronica voor meten en sturen; tot en met de allernieuwste snufjes van de laatste spitstechnologie .
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

nike sneakers dames

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    De energofielen -> Zet hier nieuwtjes maar in.
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Moira Whitehead



Geregistreerd op: 29 Jun 2020
Berichten: 3

BerichtGeplaatst: 29-06-2020 09:12:48    Onderwerp: nike sneakers dames Reageren met citaat

Oorspronkelijk uitgebracht via het Air Jordan Countdown Pack uit nike sneakers dames 2008, lijkt het erop dat de Air Jordan 1 in zwart-wit zal terugkeren. Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien Jordan Brand enorme golven heeft gemaakt met het opnieuw uitbrengen van populaire Air Jordan 1-kleurstellingen uit het verleden. In tegenstelling tot de "BRED" en "Royal" kleurstellingen had de zwart-witte kleurstelling niet de klassieke Nike Air branding toen deze voor het eerst werd uitgebracht. Van wat we hier zien, zal de nieuwe Air Jordan 1 Retro High OG in zwart en wit. De kicks zijn extreem ingetogen maar zwart-witte kicks zijn altijd geweldig om in je collectie te hebben.

De sneaker die berucht is omdat hij de grote man Michael Jordan in de problemen heeft gebracht met de competitie, raakt nike air force 1 dames wederom retailers. De felbegeerde Air Jordan 1 Retro High OG "Bred" is terug en we kunnen niet wachten om een paar te bemachtigen. Met de klassieke Bulls-kleurstelling van zwart en rood, is de sneaker dit jaar misschien wel een van de nike 95 beste releases. Uitgerust met het "Nike Air" -logo op de tong brengt de sneaker herinneringen terug aan de gouden dagen. De sneaker staat gepland om op 28 december uit te brengen, mis dit paar niet.

De Air Jordan 1 Retro High OG Chicago Crystal is een nieuwe versie van de iconische AJ 1 Chicago, en dit model heeft een luxe update. Met een mix van Gym Red / White-Photo Blue-Black bedekken rode leren overlays het bovenwerk met een gestippelde textuur, terwijl de witte basis is nike tekno gemaakt van getrommeld leer. Foto Blauwe en rode accenten worden vervolgens toegevoegd aan de Nike Air tong branding, gevolgd door het vleugelslogo over de enkels in zwart. Eindelijk maken een witte tussenzool en een ijzige, doorschijnende, kristallen buitenzool het helemaal af.

Deze Air Jordan 1 High heeft een Bred Toe-kleurblokkering en wordt geaccentueerd door een levendige Court Purple die te zien is op de teendoos, enkel, hiel, tonglabel en de rubberen buitenzool. De rest van het leren bovenwerk is uitgevoerd in zwart en wit met afwerkingsdetails als zwarte Swoosh-logo's, witte Nike Air op de tong en een witte tussenzool.

De Air Jordan 1 Retro High OG Court Purple wordt geleverd met een kleurenschema dat bestaat uit Court Purple op de neus, enkel, hiel, tonglabel en de rubberen buitenzool, terwijl de rest van het leren bovenwerk is uitgevoerd in zwart en wit met afwerking details zijn Black Swoosh logo's, witte Nike Air op de tong en een nike air max 270 dames witte tussenzool. Winkel <�a class = "shop-link" href = "

De Swoosh bevestigt dat de Air Jordan 1 Retro High OG Crimson Tint deze week beschikbaar zal zijn in maten voor volwassenen en GS / grote kinderen. Het is een perfecte colorway om te rocken terwijl Pasen binnenkort nadert. Met een officiële mix van Zwart, Wit, Karmozijnrode Tint en Hyperroze, de twee tinten van zwart en roze bedekt getrommeld leren bovenwerk. Contrasterende de look zijn witte tussenzolen en roze zolen om het thema voort te zetten, terwijl het wordt bekroond door [img]http://www.ariahookah.com/images/shoes/nike air max 270 dames-741vmh.jpg[/img] het vleugelslogo op de enkels en tonglabels van Nike Air.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    De energofielen -> Zet hier nieuwtjes maar in. Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum